Kategorier
Målning

Målare färgsätter hus i Solna

Huset i Solna var nybyggt och nu skulle en målare ge det den färg som man hade valt i förväg. Den där färgen som äntligen skulle skapa husets rätta jag.

Det hade varit en dröm att få bygga ett eget hus i Solna. Och ända sedan valet av hus var klart, så hade det varit självklart att huset skulle vara ljust gult med vita detaljer. Det var färger som andades minnen från barndomens somrar hos morföräldrarna, i huset vid den lilla sjön.

Men när det kom till att måla huset så kändes det lite motigt. Visst fanns det en lust att lära sig allt om hantverket som krävdes för att kunna vara husägare. Men det var ju så mycket att göra på jobbet och med flytten. Och så några födelsedagar mitt i alltihopa. Nej, det fick bli ett samtal till en duktig målare istället. Det kändes enkelt och rätt.

Bästa kompis med en målare i Solna

Det första mötet med målaren i Solna, blev mycket bra. Som tur var så träffades man i huset, så att målaren kunde få se vad som skulle göras och hur lång tid det kunde ta. Tillsammans gick man igenom exakt vilken nyans av gult som skulle passa, och på det viset fick en rätt okunnig husägare veta allt som gick att veta om färger och målning.

Från första träffen tog det bara några veckor innan allt var klart och husägaren kunde tacka och bocka för att man valt en målare som inte bara var kunnig utan även trevlig. Läs mer om målare i Solna här: målaresolna.nu.