Om oss

Vi som skriver på den här sidan gör det med en tyngd bakom texterna. Vi själva arbetar som hantverkare – snickare, rörmokare, målare, plattsättare och elektriker – och vi kan således ge dig exakt rätt tips, råd och fakta om olika vanliga problem som kan dyka upp längs vägen i samband med att du renoverar.

Vi kommer att gå igenom vanliga projekt från grunden och skapa rätt förutsättningar för dig att lyckas med allt från att måla om vidare till att lägga golv eller platsbygga en bokhylla. Vi vill att bygg- och renoveringar ska vara roliga och lustfyllda, men tyvärr ser vi ofta det motsatta. Vanliga privatpersoner bygger fel och blir frustrerade. Det går ut över hela vardagen och drabbar hela familjen. För att inte tala om att det även blir dyrt. Här ska vi visa dig rätt väg från start till mål.

Vi kommer även att gå igenom projekt som tarvar professionella händer. I många fall så tjänar man på att direkt ta hjälp snarare än att hålla på att göra en massa kostsamma misstag själv. Med Rot-avdraget så har man alla möjligheter att få ett bra jobb utfört till ett billigt pris. Men, det finns även saker att tänka på gällande detta. Även om du anlitar hantverkare så måste du säkerställa kvalitet. Vi ska här gå igenom några viktiga saker att ha i åtanke som kan förhindra att du drabbas av ett fuskjobb och hamnar i en framtida konflikt med den firma du anlitat.

Den här sidan ska ge dig allt du behöver veta om bygg- och renoveringsfrågor. Vi ska hjälpa dig att ta drömmen till verklighet och ingjuta mod i dig att våga förändra i ditt hem. Välkommen!